RETOURNEREN

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 30 dagen na ontvangst jouw bestelling, op eigen kosten retour sturen.

1. Download hier ons retourformulier

2. Vul het formulier in

3. Stop jouw item(s) samen met het retourformulier in het pakket

3. Retourneer jouw pakket naar

Mooi! Company
Paradeplaats 1
4611 VX Bergen op Zoom


(het adres op een a4 papiertje noteren is voldoende!)


en geef af bij een PostNL punt.


Retourneren vanuit Nederland (PostNL) €7,25
Retourneren vanuit België (PostNL) €7,25

Heb je vragen over je retourzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via het e-mailadres info@mooicompany.com

Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om verzendbewijs met een Track & Trace-code en bewaar deze goed! Zonder deze code kunnen wij helaas niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.
 

De retourvoorwaarden


Item(s) dienen binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd te worden

Het item dient ongedragen te zijn

Het item moet voorzien zijn van het aangehechte label en verpakt worden in de originele verpakking


Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal dan ook niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.


Ruilen

Blij met het gekochte item, maar is het toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Je kunt in ons retourformulier aangeven voor welk product je het item zou willen omruilen. Indien voorradig zullen wij je kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij hierover contact met je opnemen en het bedrag van dat item direct terugstorten.


Terugbetaling

Via de Track & Track-code kun je volgen of jouw retourzending is aangekomen in ons magazijn. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Hierover ontvang je automatisch een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling.