RETOURNEREN

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! 


“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mooicompany.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvang.

1.Stuur een mailtje naar info@mooicompany.com

Wij zullen je per mail een retourlabel sturen


Download hier ons retourformulier

2. Vul het formulier in

3. Stop jouw item(s) samen met het retourformulier in de envelop

3. Plak het retour etiket over de gebruikte stikker.en geef af bij een PostNL punt.
Heb je vragen over je retourzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via het e-mailadres info@mooicompany.com

 

 


Ruilen

Blij met het gekochte item, maar is het toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Je kunt in ons retourformulier aangeven voor welk product je het item zou willen omruilen. Indien voorradig zullen wij je kosteloos de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij hierover contact met je opnemen en het bedrag van dat item direct terugstorten.


Terugbetaling

Wij zorgen ervoor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je gecrediteerd zal worden