OVER ONS


FAMILIE                 NUCHTER               EERLIJK              KWALITEIT

Mooi! Company is het merk wat zich richt op de Nederlandse vrouw. Al deze vrouwen willen zich namelijk Mooi voelen. Mooi is persoonlijk, Mooi is een gevoel. Maar wat als we teruggaan naar de basis? Mooi! Company toont je dat de kracht van elke dag begint bij de basis.

Mooi! Company is een nuchter, Hollands, familie bedrijf waar een enthousiast team met veel plezier werkt om de kledingcollectie steeds aan te passen en aan te laten sluiten op de vraag van de consument. Sinds 2008 levert het merk dagelijks vanuit voorraad aan B2B retailers & consumenten haar collectie. Met de 24/7 mogelijkheid tot inkoop zorgt Mooi! Company voor een vernieuwende manier van retail. 

Als hecht familie bedrijf starten we vanuit onze warme band samen. Wat draagt welke vrouw graag en hoe laten we dit aansluiten op de Nederlandse vrouw? Onze visie is dan ook dat vrouwen niet zonder die perfecte basic top kunnen. Net zoals wij als familie niet zonder onze hechte, warme band kunnen. Zonder de basis zijn we beide nergens.


AGENTEN
Mooi! Company verkoopt haar collectie via de groothandel aan retailers. Ben je geintresseerd in het vertegenwoordigen van Mooi! Company in jouw land, dan kun je contact opnemen met info@mooicompany.com of via telefoonnummer: +31 (0) 164 230 324


TIP: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op de homepage en je ontvangt een leuke attentie!