OVER ONSFAMILIE                 NUCHTER               EERLIJK              KWALITEIT

Mooi! Company is het merk dat zich richt op de Nederlandse vrouw. Wij weten namelijk dat al deze vrouwen zich van binnen en buiten Mooi willen voelen. Mooi is iets heel persoonlijks, Mooi is een gevoel. Maar wat als we teruggaan naar de basis? Wij van Mooi! Company tonen je dat de kracht van elke dag begint bij de basis.

Mooi! Company is een nuchter, Hollands, familie bedrijf waar een hecht gezin (vader, moeder & dochter) elke dag met heel veel plezier werkt om de kledingcollectie steeds aan te passen en aan te laten sluiten op de vraag van onze klanten. Sinds 2008 leveren we onze collectie dagelijks vanuit voorraad aan B2B retailers & consumenten. Met de 24/7 service en mogelijkheid tot inkoop zorgt Mooi! Company voor een vernieuwende manier van retail.

Als hecht bedrijf starten wij elke dag vanuit onze warme band samen. Wat draagt welke vrouw graag en hoe laten we dit aansluiten op die Nederlandse vrouw? Onze visie is dan ook dat jullie niet zonder die perfecte basic top kunnen. Net zoals wij als familie niet zonder onze hechte, warme band kunnen. Zonder de basis zijn we beide nergens.

Shop online op www.mooicompany.com of kom gezellig langs voor een kopje koffie in onze showroom! Voor al je vragen kun je terecht via mail en telefoonnummer: info@mooicompany.com & 06 53 50 50 11

Liefs, Ryan & Anne


AGENTEN

Mooi! Company verkoopt haar collectie via de groothandel aan retailers. Ben je geintresseerd in het vertegenwoordigen van Mooi! Company in jouw land, dan kun je contact opnemen met info@mooicompany.com of via telefoonnummer: +31 (0) 6 53 50 50 11

TIP: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op de homepage en ontvang altijd als eerste de nieuwe collectie of leuke acties!